نقدی بر اقدامات و ناکامی های هیئت مدیره و مدیرعامل بانک آینده

نقدی بر اقدامات و ناکامی های هیئت مدیره و مدیرعامل بانک آینده
پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
کد خبر: 288229 |
تاریخ انتشار : ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۶ | منبع: khabarfoori.com
112 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

در حالی که قریب به ۸ ماه از استقرار هیئت مدیره جدید در بانک آینده می‌گذرد، هیئت مدیره فعلی، به ویژه مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره، به واسطه افعال و ترک فعل‌های متعدد به شرح زیر عملاً و صراحتاً مرتکب اعمال مجرمانه شده و منجر به ایجاد بحران‌های روزافزون در این بانک شده‌اند. لذا برخورد قانونی هرچه سریع‌تر با نام‌بردگان به منظور جلوگیری از تشدید بحران و نجات بانک آینده مورد تقاضای اکید است.

نقدی بر اقدامات و ناکامی های هیئت مدیره و مدیرعامل بانک آینده

۱. عدم برخورداری از صلاحیت حرفه‌ای برای تصدی سمت مدیرعاملی بانک آینده به واسطه عدم تسلط و آگاهی نسبت به ساختار نیروی انسانی به‌ عنوان قوای پیشران امور بانک و سوء‌استفاده مطلق از اختیارات مدیرعاملی در راستای تبدیل بانک آینده به بانک ملت در سایه، با به‌کارگیری نیروهای غیرشایسته از آن بانک، چه در سطوح کارشناسی و چه در سطوح مدیریتی، و در نتیجه تحمیل هزینه‌های قابل توجه به بانک و از بین رفتن انگیزه و امنیت شغلی کارکنان.

۲. بی‌تفاوتی نسبت به ساختار بانک آینده و اصرار متحجرانه بر مواضع شخصی بدون توجه به اولویت‌ها، نیازمندی‌ها و مقتضیات بانک، و علی‌الخصوص عدم در نظرگیری الزامات و مأموریت‌های اصلی بانک در راستای سیاست‌های کلان پولی و بانکی کشور.

۳. افزایش بیش از ۳۲ همتی استقراض بانک و به طور همزمان رشد نرخ موثر سود سپرده‌ها به بیش از ۳۴ درصد، که عملاً باعث فلج شدن بانک در هر دو حوزه استقراض و منابع گران‌قیمت میگردد.

۴. عدم استفاده از ظرفیت‌های ارزی علی‌رغم برخورداری از کلیه مجوزهای لازم که در دوران قبلی اخذ شده است.

۵. عدم استفاده از فرصت‌های فراهم شده توسط نهادهای نظارتی به منظور برگرداندن مقادیر قابل توجهی از زیان‌های تحمیلی و فراقانونی به بانک.

۶. عدم رسیدگی به امور راهبردی بانک از قبیل کنترل خروج سپرده‌ها، وصول مطالبات، کاهش بهای تمام شده پول و … به دلیل عدم توجه هیئت مدیره به آنها و حتی عدم برگزاری جلسات مفید و مستمر که منجر به تصمیمات شایسته در این موارد گردد.

۷. تحمیل حدود ۱۰ همت زیان جدید به بانک به طور ماهانه.

۸. کاهش ارزش سهام بانک به نصف از زمان انتصاب تاکنون..

۹. عدم مولدسازی دارایی‌های ارزشمند بانک و بی‌تفاوتی و ترک فعل عامدانه نسبت به تدوین و اجرای برنامه‌های اصلاحی بانک.

۱۰. فرار رو به جلو از طریق نسبت دادن عملکرد ضعیف فعلی به سابقه قبلی بانک و در عین حال تخصیص امکانات سازمانی و حقوق‌های نجومی به خود و افراد منصوب به ایشان.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۱ میانگین: ۵]
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید