ایران به راحتی می‌تواند جز برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد - افق اقتصادی

ایران به راحتی می‌تواند جز برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد - افق اقتصادی
یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-05-04
کد خبر: 389339 |
تاریخ انتشار : ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۰ |
4 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

قائم مقام مجمع ملی کشاورزان گفت:در ایران با اعمال مدیریت قوی، سرمایه گذاری، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و افزایش راندمان تولید، به راحتی می‌توان به خودکفایی پایدار رسید و بدون اینکه به منابع آبی فشار آید، جزو صادرکنندگان برتر گندم در دنیا شویم.

ایران به راحتی می‌تواند جز برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد

مسعود اسدی، قائم‌مقام مجمع ملی کشاورزان، در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در واکنش به تولید ۱.۵ میلیون تن گندم و صادرات آن در عربستان اظهار داشت: اینکه عربستان، که یک کشور خشک، بی‌آب‌وعلف و بیابانی است و آب شیرین و جاری هم ندارد  و منابع آبی خود  از طریق آب‌شیرین‌کن‌ها تأمین می‌کند در واقع، تولید ۱.۵ میلیون تن گندم در عربستان، قطعاً معجزه مدیریتی، معجزه سرمایه‌گذاری و استفاده از تکنولوژی است.

وی افزود:در کشورمان نیز اگر سرمایه‌گذاری کنیم و تکنولوژی‌های نوین را به خدمت بگیریم و مدیریت و حکمرانی مطلوب در بخش کشاورزی داشته باشیم، خودکفایی پایدار برای کشورمان دست‌یافتنی و قابل حصول است.

وی با بیان اینکه بخش کشاورزی ایران به سرمایه‌گذاری وسیع و مدیریت مطلوب و بهینه نیازمند است، گفت: اینکه عربستان با سرمایه گذاری‌ها، گندم صادر کند، با توجه به اینکه یک بیابان سوزان بی‌آب‌وعلف است، قطعاً یک موفقیت است.

ایران می‌تواند جزو برترین صادرکنندگان گندم دنیا باشد

وی تأکید کرد: در کشاورزی ایران نیز با اعمال مدیریت قوی، سرمایه‌گذاری، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و افزایش راندمان تولید، می‌توان به‌راحتی به خودکفایی پایدار رسید و جزو صادرکنندگان برتر گندم در دنیا شویم؛ این خودکفایی و صادرات درحالی قابل دستیابی است که به منابع آبی فشار وارد نشود.

اسدی با بیان که در حال حاضر با عدم سرمایه‌گذاری و مدیریت صحیح مصرف آب، عملاً در حال اتلاف منابع هستیم، گفت: امروزه تولید گندم در حدود ۳ یا ۳.۵ تن در هکتار در بسیاری از مناطق کشور یک تولید مناسب در نظر گرفته می شود، درحالی‌که قطعاً در کشوری مثل ایران، این راندمان یعنی اتلاف منابع آب و انرژی است.

اسدی گفت: بهره‌وری تولید در کشاورزی با سرمایه‌گذاری‌های وسیع، استفاده از تکنولوژی‌های نوین و استفاده از مدیریت‌های قوی اصلاح می‌شود که در چارچوب منافع بخش کشاورزی کشور است.

انتهای پیام/

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید