سرمایه در گردش صنعت مرغداری و مشکلات پیرامون آن - افق اقتصادی

سرمایه در گردش صنعت مرغداری و مشکلات پیرامون آن - افق اقتصادی
جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-04
کد خبر: 362122 |
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۹:۱۲ |
16 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

فعال اقتصادی حوزه طیور و محصولات پروتئینی گفت:صنعت مرغداری از دیرباز با مشکلات عدیده‌ای روبرو بوده و یکی از مهم‌ترین این مشکلات، بحث چگونگی ورود سرمایه‌گذاران در این حوزه و اطمینان آنان از وجود امنیت در این شغل است.

سرمایه در گردش صنعت مرغداری و مشکلات پیرامون آن

به گزارش خبرگزاری تسنیم محمد حاج اسدالهی، فعال اقتصادی حوزه طیور و محصولات پروتئینی با اشاره به تاثیرات مستقیم نوسانات ارزی بر روی این صنعت، گفت: سرمایه‌گذاران این حوزه با انگیزه‌ای فراوان پا به این عرصه و سرمایه‌گذاری در آن گذاشته و به امید سودآوری مناسب صنعت مرغداری را انتخاب می‌کنند.

صنعت مرغ چندسالی‌ست دستخوش تغییرات گوناگونی شده که کمبود و گرانی نهاده‌های دامی، کلاف سردرگم صنعت مرغداری را به وجود آورده است.

وی با تاکید بر اینکه، واحدهای تجاری تولید کننده گوشت مرغ و تخم مرغ نیازمند حمایت مناسب در این حوزه هستند، عنوان کرد: مسئله مهم دیگر، الزام کاهش واردات نهاده‌های دامی تراریخته است.

وی با اشاره به اینکه از لحاظ مالی قطعا باید کاری کنیم که مبلغ سرمایه‌گذاری افراد برگشت داشته باشد، تصریح کرد: بخش خصوصی باید جهت کمک به دولت به تولید در این حوزه اهمیت دهد و متعاقبا این بخش نیز توقع حمایت همه جانبه‌ی دولت از خود را خواهد داشت.

 فعال اقتصادی حوزه طیور و محصولات پروتئینی گفت: خوشبختانه در برخی از بازدیدهای مسئولین از واحدهای صنعتی طیور و محصولات پروتئینی، قول‌هایی در خصوص همکاری‌های بیشتر و رفع مشکلات این حوزه داده شده است.

درخواست کمک از دولت برای جلوگیری ورشکستگی مرغداری‌های کوچک

حاج اسدالهی در خصوص واردات نهاده‌های دامی نیز اظهار داشت: بهتر است واردات نهاده‌های دام و طیور به بخش خصوصی واگذار شود و شرکت‌های دولتی جهت بالا بردن انگیزه سرمایه‌گذاران، این فرصت را به این بخش دهند.

وی خاطرنشان کرد: نبود سرمایه در گردش این بخش مشکل دیگر این صنعت است و برای جلوگیری از ورشکستگی مرغداری‌های کوچک نیز از دولت درخواست کمک داریم.

وی تعامل با دیگر سازمان‌ها از جمله بخش کشاورزی را در چارچوب یک فرآیند مستمر بیان کرد و گفت: تبعات عدم همکاری و هماهنگی در این فرآیند، سفره مردم را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد.

فعال اقتصادی حوزه طیور و محصولات پروتئینی با بیان اینکه کاهش توان مردم در خرید را از دیگر مشکلات تولید در این حوزه عنوان کرد و افزود: این عدم توان خرید توسط مردم در تولید خلل ایجاد کرده و باعث زیان تولیدکنندگان خواهد شد.

وی در ادامه، صادرات را یکی از راه‌های توسعه صنعت طیور عنوان کرد و اظهار داشت: صادرات در این حوزه باید استمرار داشته باشد تا موجب شکوفایی این صنعت شده و انگیزه‌ای مضاعف برای سرمایه‌گذاری به وجود آورد.

حاج اسدالهی در پایان و درخصوص واردات تخم مرغ از کشورهای دیگر نیز، گفت: اگر حمایت کافی از تولیدکنندگان صورت گیرد، به هیچ عنوان نیازی به واردات در این حوزه نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید