۳۸۰ هزار نفر در کشور دچار حیوان گزیدگی شدند - افق اقتصادی

380 هزار نفر در کشور دچار حیوان گزیدگی شدند - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
کد خبر: 312826 |
تاریخ انتشار : ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰ |
20 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در سال قبل ۳۸۰ هزار نفر در کشور دچار حیوان گزیدگی شدند.

۳۸۰ هزار نفر در کشور دچار حیوان گزیدگی شدند

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به تسنیم گفت: در سال قبل ۳۸۰ هزار نفر در کشور دچار حیوان گزیدگی شدند.

وی افزود: کارگروه ساماندهی سگ های ولگرد در کشور وجود دارد که باید اقدام های خوبی صورت می گرفت و این موضوع باید در کشور مطالبه شود.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور  گفت: آمار مشخصی درباره ساماندهی سگ های ولگرد در کشور وجود ندارد. در هر استانی فرمانداری رئیس و شهرداری دبیر گروه ساماندهی سگ های ولگرد است. به دلیل واکسیناسیون های مختلفی که وجود داشته تلفات کمی در کشور داشتیم اما معتقدیم که با واکسیناسیون سگ های ولگرد در کنار سگ های صاحب دار باید هیچ بیماری از سگ گزدیدگی ایجاد نشود.

واردات ۱۰۰ هزار تن گوشت گوسفندی در ۶ ماه گذشته
وی افزود: ۶ ماهه امسال بیش از ۱۰۰ هزار تن گوشت گوسفندی و گوساله از کشورهای آفریقایی، استرالیا، برزیل و مغولستان وارد کشور شده و همواره با نرخ تنظیم بازار در حال توزیع است.
رفیعی پور اظهار داشت: سال گذشته ۱۷۰ هزارتن تخم مرغ به بازارهای هدف صادر شده و از ابتدای سال صادرات تخم مرغ بدون محدودیت در حال انجام است‌.
رفیعی پور در پاسخ به سوال دیگر خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: برنامه‌های ما جلوگیری از بیماری‌های اپیدمی مرتبط با سلامت دامی و جامعه است که عدم بروز بیماری‌های اپیدمی در چند سال اخیر در حوزه پرندگان، کرم ابریشم در قالب ماهیت پدافندی و مدیریت بحران وظایف این سازمان و برنامه‌های تدوین شده ملی در تمام حوزه‌ها پیگیری شد.
رفیعی پور ادامه داد: شیوع هر اپیدمی ۵ تا ۱۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، درحالیکه سازمان دامپزشکی با حداقل اعتبار پیشگیری می‌کند. به عنوان مثال شیوع آنفلوانزا فوق حاد پرندگان در سال ۹۶ بیش از ۶ همت خسارت وارد کرد.
سرپرست سازمان دامپزشکی افزود: طی سال‌های ۹۶ تا ۱۴۰۳ ماهیت پدافندی و مدیریت بحران و برنامه‌های ملی تببین شده موجب شد تا هیچ اپیدمی در حوزه دام و طیور نداشته باشیم.
واکسیناسیون عمومی تب برفکی دام های سبک در کشور
او با اشاره به آخرین وضعیت واکسیناسیون دام علیه تب برفکی افزود: اکنون فاز نخست واکسیناسیون تب برفکی استان‌های گروه یک است و براساس پیش بینی صورت گرفته ۳۳ میلیون دام سبک و ۱.۵ میلیون راس دام سنگین باید علیه بیماری واکسینه شوند که تاکنون در حوزه دام سبک ۷۰ درصد و دام سنگین ۸۳ درصد پیشرفت فیزیکی واکسیناسیون داشتیم.
رفیعی پور با بیان اینکه ۱۰۰ درصد واکسیناسیون تب برفکی تولید داخل است، گفت: واوسیناسیون تب برفکی کاملا رایگان است و اکنون ۲۳ میلیون راس دام سبک و یک میلیون و ۲۰۰ هزار راس دام سنگین واکسینه شدند و تا پایان برنامه به پوشش لازم و پیش بینی شده خواهیم رسید.
سرپرست سازمان دامپزشکی از همکاری‌های آینده ایران با گروه بین‌المللی بریکس در حوزه‌های اقتصادی و دامپزشکی ابراز امیدواری کرد و افزود: دامپزشکی در این پیمان منطقه‌ای اولویت خواهد داشت.
خوداتکایی ۷۰ درصدی واکسن طیور تا پایان برنامه هفتم
او در ارتباط با وضعیت واکسن‌ها گفت: اکنون در حوزه تولید واکسن‌های دامی نه تنها مشکلی نداریم، بلکه طرفیت صادرات وجود دارد.
رفیعی پور با اشاره به آمار تولید واکسن‌های دامی گفت: با توجه به جوجه‌ریزی سالانه بیش از ۲ میلیارد قطعه در کشور، بخشی از واکسن‌های طیور در داخل تولید و بخش دیگر وارد می‌شود، اما تا پایان برنانه هفتم باید به خوداتکایی ۷۰ درصد برسیم.
این مقام مسئول گفت: سازمان دامپزشکی تمام تلاش خود را به کار می‌گیرد تا نیاز کشور به واکسن‌های دامی و طیور را تأمین کند و با افزایش ظرفیت‌های تولید داخلی، وابستگی به واردات را کاهش دهد.
انتهای پیام/

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید