به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم سلماز حدادی در نشست خبری در موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور برگزار شد اظهار داشت: با توجه به اهمیت انتقال یافته های تحقیقاتی از مراکز تحقیقات به جامعه و گروه هدف از جمله کارشناسان و بهره برداران این اداره شکل گرفت که پایه و اساس برنامه ریزی های آن انتقال یافته ها به عرصه و بهره برداران است.
وی افزود: دانش به تنهایی کفایت نمی کند و اثربخشی لازم را ندارد و زمانی دانش مفهوم پیدا می کند که همراه با بکارگیری توسط بهره برداران و کارشناسان آن در عرصه های میدانی باشد که رسالت موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور نیز همان است.
رییس اداره آموزش و ترویج و انتقال یافتههای موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور ادامه داد: به صورت منظم و هدفمند با گروه خاص مخاطبان، رشته و تخصصی که همکاران دارند، آموزش ضمن خدمت در سطح ستاد، استانی و ملی انجام میشود که این برنامهها شامل دورههای عمومی، تخصصی ، وبیناری و حضوری است.
وی تصریح کرد: اعضای هیات علمی جدید یکی از اهداف آموزشی این موسسه هستند به طوری که آموزشهای خاصی را برای توانمندسازی این گروه در سطح استانی و ستادی انجام می شود.
حدادی گفت: با توجه به اینکه نیازسنجی مخاطب محور پایه و اساس آموزش های موسسه تحقیقات گیاه پزشکی است بر این اساس با نیازسنجی از مراکز استانی اولویت آموزش ها را به مشکلات احصا شده از بهره برداران اختصاص داده ایم و البته یکسری آموزش ها برنامه های سلسله ای و موضوع محور از جمله کنترل بیولوژیک در قالب ۳۰ برنامه مستمر اموزش به صورت پکیچ اموزشی به مخاطبان ارایه شده است.
مدیریت آفات، بیماریها و علفهای هرز برای ۲۱ محصول زراعی و باغی
رییس اداره آموزش و ترویج و انتقال یافته های موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور گفت: اولین اپلیکیشن جامع تخصصی گیاه پزشکی با همکاری دو موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور و آموزش و ترویج کشاورزی با همکاری ۷۰ نفر از اعضای هیات علمی و محققین با محوریت اداره آموزش و ترویج و انتقال یافتههای این موسسه تهیه شد.
وی اظهار داشت: این نرم افزار شامل مدیریت آفات، بیماریها و علفهای هرز برای ۲۱ محصول زراعی و باغی است که در قالب ۶۳ اپلیکیشن مجزا با محتوا فنی ( معرفی، علائم، راهکارها و تصاویر) تدوین شد.
حدادی گفت: این نرم افزار قابلیت به روز رسانی دارد و در دسترس بودن تصاویر می تواند کمک شایانی به کارشناسان و بهره برداران در کنترل به موقع آفات، بیماری ها و علف های هرز داشته باشد که قابلیت نصب در گوشی های همراه اندروید دارد.
رییس اداره آموزش و ترویج و انتقال یافتههای موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور اظهار داشت: نخستین استودیوی شبکه انتقال یافتههای تحقیقات کشاورزی ایران (شایتکا) با همکاری موسسه تحقیقات گیاه پزشکی کشور و موسسه آموزش و ترویج کشاورزی با هدف نشر نتایج حاصل از پژوهشهای تحقیقاتی در حوزه گیاه پزشکی و به منظور ضرورت انتقال یافتههای تحقیقاتی به کارشناسان و بهره برداران کشاورزی راه اندازی شد.
انتهای پیام/