جهاد کشاورزی مازندران: جوجه‌ریزی در تیرماه روزانه ۱۰ درصد افزایش یافت - افق اقتصادی

جهاد کشاورزی مازندران: جوجه‌ریزی در تیرماه روزانه 10 درصد افزایش یافت - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 109277 |
تاریخ انتشار : ۳۰ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۴ |
267 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

معاون توسعه بازرگانی و صنایع جهاد کشاورزی مازندران از افزایش روزانه ۱۰ درصد جوجه‌ریزی در تیرماه خبر داد.

جهاد کشاورزی مازندران: جوجه‌ریزی در تیرماه روزانه ۱۰ درصد افزایش یافت

محمد جعفری معاون توسعه بازرگانی و صنایع جهاد کشاورزی مازندران در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، درباره علل افزایش قیمت مرغ و نرخ مصوب فعلی، گفت: اعلام افزایش قیمت مرغ از سوی دولت باعث می‌شود تولیدکننده به تولید رغبت داشته باشد و با توجه به افزایش هزینه‌ها، مباحث کارگری، انرژی و غیره برای مرغدار، افزایش درآمد باعث افزایش رغبت به جوجه‌ریزی می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس گزارش معاونت امور دام در تیرماه روزانه ۱۰ درصد افزایش جوجه‌ریزی را داریم و امیدواریم با ادامه این روند جوجه‌ریزی را افزایش دهیم.

معاون توسعه بازرگانی و صنایع جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تمام تلاش ما استمرار تولید است، تصریح کرد: ما صرفاً مسئول تامین مرغ مازندران نیستیم در همین ایام به برخی از استان‌ها مثل کرمان ارسال مرغ داشتیم اما درمورد تأمین مرغ مازندران تمام سعی و تلاش خود را داریم و البته به دلیل فرآیندی که در جوجه‌ریزی بوجود آمده شاید کمتر به تهران ارسال داشته باشیم. 

جعفری درباره قیمت مصوب مرغ گفت: قیمت مکتوب به ما اعلام نشده بود اما به طور شفاهی قیمت ۷۳ هزار تومان بوده که بعد آن قیمت ۷۸ هزار تومان را قیمت مصوب اعلام کردند.

وی با بیان اینکه مازندران یکی از استان‌های تولید کننده برتر مرغ در کشور است، عنوان کرد: مازندران بیش از ۱۱ درصد تولید مرغ کشور را در اختیار دارد و در ماه‌های بعد از عید در برخی ایام تا هزار تُن مرغ زنده روانه کشتارگاه می‌کنیم و باتوجه به مسئولیت تامین مرغ تهران به بیش از ۷۰۰ تُن مرغ زنده رساندیم.

وی افزود: بر اساس مسئولیتی که برای تامین مرغ تهران داریم، روزانه ۱۵ تُن برای میادین، ۱۵۰ تُن برای فروشگاه‌های تهران و بر اساس تناسب، مرغ زنده هم به کشتارگاه‌های تهران می‌فرستیم.

جعفری درباره تأمین مرغ مازندران، گفت: در مازندران در حالت عادی نیازمان روزانه بین ۲۲۰ تا ۲۵۰ تُن است ولی در پایان هفته‌ها نیاز افزایش می‌یابد و در روزهای شلوغ تعطیل تا ۵۰۰ تُن مرغ در استان توزیع می‌کنیم. کمبود مرغی در مازندران مشاهده نشده و ندیدیم و هر جا کمبودی ملاحظه کردیم، پوشش دادیم. 

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید