اقتصاد ایران: مشهد ـ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال آموزش های فنی و حرفه ای در کل کشور رشد ۲ درصدی داشته است. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،محمد مهدی کاظمی ظهر شنبه در اجلاس سالانه معاونان آموزش متوسطه ادارات کل آموزش و پرورش استان های کشور در مشهد اظهار کرد: امسال آموزش های […]
اقتصاد ایران: مشهد ـ معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امسال آموزش های فنی و حرفه ای در کل کشور رشد ۲ درصدی داشته است.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران،محمد مهدی کاظمی ظهر شنبه در اجلاس سالانه معاونان آموزش متوسطه ادارات کل آموزش و پرورش استان های کشور در مشهد اظهار کرد: امسال آموزش های فنی و حرفه ای در کل کشور رشد ۲ درصدی داشته و جلب مشارکت بیش از ۴۰ هنرستان جوار کارخانه یا جوار صنعت نیز از اقدامات بزرگ دیگر بوده است که در حال برنامه ریزی و تلاش برای افزایش آن هستیم.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح هنرستان های جوار کارخانه یا جوار صنعت برای استفاده از ظرفیت های اقتصادی و تربیت نیروی انسانی مهارتی بخش های مختلف تدوین شده است.
وی اضافه کرد: رویکرد اول معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش کیفیت بخشی به برنامهها در طول سال و رویکرد دوم تلاش و برنامهریزی برای برنامههای سال آینده است که در این راستا برای بازماندگان از تحصیل سامانه شهید محمودوند طراحی و با ابلاغ بخشنامه، شناسایی و جذب بازماندگان از تحصیل عملیاتی شد.
کاظمی بیان کرد: پیگیریهای صورت گرفته مشخص شده مشکلات اقتصادی کمترین تاثیر را در موضوع بازماندگی از تحصیل داشته و سایر علل در حال بررسی است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش تعداد دانش آموزان دوره آموزش متوسطه کشور را یک میلیون و ۸۲۴ هزار دانش آموز دانست و افزود: تعداد دختران در این دوره بیشتر است و پوشش تحصیلی دختران نسبت به گذشته ارتقا بیشتری یافته است.
وی فعالیت بیشتر پژوهش سراها و کاهش تعداد کلاس های مختلط و شبانه روزی را از اهداف معاونت آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد.
کاظمی گفت: تاکید آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بر اولویت رویکرد تربیتی در امر آموزش است زیرا بدون تربیت صحیح، علم و دانشی که به دانش آموز ارائه می شود اثربخش نخواهد بود.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به چالشهای حوزه آموزش افزود: تربیت و پرورش تنها وظیفه معاون پرورشی نیست و باید همراه با آموزش شکل بگیرد زیرا معلم در کلاس بیشترین ارتباط را با دانش آموز دارد.
وی اضافه کرد: شیوع ویروس کرونا و آموزش غیرحضوری تبعاتی به همراه داشت که رها بودن دانش آموز در فضای مجازی و عدم وجود برنامه تربیتی در آموزش غیرحضوری از اتفاقات ناخوشایند آن بود و برای جبران آسیبهای ناشی از آموزش مجازی، طرح تعمیق یادگیری مورد توجه قرار گرفت.
کاظمی گفت: آغاز سال تحصیلی جاری در قالب طرح مهر با راهبری همکاران به خوبی پیش رفت و مهر امسال با وجود مشکلات ساماندهی نیروی انسانی، سال جدید تحصیلی با کمترین چالشها آغاز شد.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: کیفیت بخشی آموزشی و ارتقای فرایندهای یاددهی – یادگیری بسیار مهم است و زمانی برنامه های ما موثر خواهند بود که در کلاس و مدرسه نمود و تجلی پیدا کنند و مهم ترین بخش برای کیفیت بخشی، ارتقای معلمان است.
وی ادامه داد: یکی از برنامه های مهم که هم در آغاز سال تحصیلی و هم در طول سال مهم است مشارکت حداکثری دستگاه ها، خیرین، گروه های جهادی و برون سپاری در حوزه آموزشهای فنی و حرفهای است.