شریک همیشگی بیل گیتس که بود؟ - افق اقتصادی

شریک همیشگی بیل گیتس که بود؟ - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-03
کد خبر: 355997 |
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴ |
29 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

فناوری اقتصاد ایران: بیل گیتس در خاطرات جدید خود با عنوان “کد منبع: آغازهای من” نوشت که در استیو بالمر یک روحیه مهربان، یک رابط اجتماعی، یک محرم اسرار، یک شریک تحصیلی و یک شریک تجاری واقعی پیدا کرد. به گزارش بخش بین الملل خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از بیزنس اینسایدر، گیتس، انسان دوست […]

شریک همیشگی  بیل گیتس که بود؟

فناوری

اقتصاد ایران: بیل گیتس در خاطرات جدید خود با عنوان “کد منبع: آغازهای من” نوشت که در استیو بالمر یک روحیه مهربان، یک رابط اجتماعی، یک محرم اسرار، یک شریک تحصیلی و یک شریک تجاری واقعی پیدا کرد.

به گزارش بخش بین الملل خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از بیزنس اینسایدر، گیتس، انسان دوست میلیاردر که مایکروسافت را بنیان نهاد، بالمر را در کلاس اقتصاد تکمیلی در پاییز سال ۱۹۷۶ ملاقات کرد، زمانی که این دو دانشجوی کارشناسی در دانشگاه هاروارد بودند.
این پیشگام محاسبات از یکی از دوستانش شنیده بود که “استیو خیلی شبیه تو است” و فوراً تشخیص داد که بالمر “انرژی بیش از حد” او را دارد.
گیتس می نویسد: “استیو بالمر آن را فراتر از هر کسی داشت که تا به حال می شناختم.”
بالمر با بسیاری از دانشجویان ساختمان خوابگاه گیتس، “تیپ های ریاضی-علمی” که عمدتاً با بازی پنگ یا پوکر در زیرزمین معاشرت می کردند، متفاوت بود.
گیتس می نویسد: “او ترکیبی غیرمعمول از مغز و جسم داشت و بی زحمت اجتماعی بود.” گیتس خاطرنشان می کند که بالمر تیم فوتبال دانشگاه را مدیریت می کرد، بر تبلیغات در روزنامه دانشجویی خود نظارت داشت و رئیس مجله ادبی آن بود.
گیتس می نویسد که بالمر محافل اجتماعی او را گسترش داد و به او کمک کرد تا وارد باشگاه انحصاری فاکس شود، که به خاطر “مهمانی های کراوات مشکی، دست دادن های مخفی و سایر قوانین و آیین های سنتی” که گیتس معمولاً از آنها اجتناب می کرد، معروف بود.
اولین مدیرعامل مایکروسافت می نویسد که او و جانشین آینده‌اش تا دیروقت شب درباره اهداف زندگی‌شان صحبت می‌کردند، چه کار برای دولت یا یک شرکت بهتر است، و چگونه می‌توانند جامعه را بهبود بخشند و تأثیر خود را به حداکثر برسانند.
گیتس مایکروسافت را با پل آلن در سال ۱۹۷۵ تأسیس کرد. آنها در ابتدا ۶۰-۴۰ تقسیم سهم داشتند، اما گیتس احساس کرد که تعهد بیشتری به ساختن شرکت دارد، بنابراین با آلن مذاکره کرد تا آن را ۶۴-۳۶ کند.
او همچنین متوجه شد که به یک شریک تجاری شبانه روزی نیاز دارد تا در مورد تصمیمات کلیدی صحبت کند، فهرست مشتریان را بررسی کند، امور مالی شرکت را مدیریت کند و به او در “تحمل صدها مورد مانند آن در هر هفته” کمک کند.
گیتس در نهایت ۴ درصد سهام اضافی خود را به بالمر داد تا او را متقاعد کند که مدرسه تجارت را برای مایکروسافت ترک کند. گیتس نوشت: “او در سال ۱۹۸۰ به شرکت پیوست و به شریک ۲۴ ساعته ای تبدیل شد که من نیاز داشتم.”
بالمر در سال ۲۰۰۰ جانشین گیتس به عنوان مدیرعامل مایکروسافت شد و طبق پرونده های نظارتی هنگام کناره گیری در سال ۲۰۱۴، هنوز ۴ درصد سهام این شرکت را در اختیار داشت
سهام مالک LA Clippers بیش از ۱۲۰ میلیارد دلار ارزش دارد و بخش عمده ای از دارایی خالص تخمینی ۱۴۵ میلیارد دلاری او را تشکیل می دهد – او را در رتبه دهم فهرست میلیاردرهای بلومبرگ قرار می دهد، درست پشت وارن بافت و تنها سه رتبه عقب تر از گیتس.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید