به طور میانگین روزانه هشت کلاس ساخته شد - افق اقتصادی

به طور میانگین روزانه هشت کلاس ساخته شد - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 149979 |
تاریخ انتشار : ۱۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۲ |
237 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ
به طور میانگین روزانه هشت کلاس ساخته شد

اقتصاد ایران: وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه به طور متوسط روزی هشت کلاس در دو سال گذشته ساخته شده است، گفت: پیگیر مطالبات فرهنگیان هستیم و به زودی این بخش جبران خواهد شد و فوق العاده معلمان به ویژه معلمان ابتدایی هم مورد توجه ما قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، رضا مراد صحرایی عصر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش مازندران در استانداری برگزار شد، داشتن ایران قوی را منوط به مدرسه قوی دانست و اظهار کرد: مدارس ما در جنگ شناختی به میدان نبرد تبدیل شدند و دانش آموزان نیز در نوک پیکان قرار دارند.

وی با اشاره به اینکه تعلیم و تربیت برای ما مهم است، گفت: رتبه‌بندی معلمان از افتخارات دولت سیزدهم است، اجرا برای ۹۳۰ هزار معلم که با فراز و نشیب‌های مواجه شد و هدف ما اجرای دقیق این طرح است.

 وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه پیگیر مطالبات فرهنگیان هستیم و به زودی این بخش جبران خواهد شد، گفت: فوق العاده معلمان به ویژه معلمان ابتدایی هم مورد توجه ما قرار دارد.

صحرایی با اشاره به اینکه دانشگاه تربیت معلم بسیار ضعیف شده بود و این دولت در صدد احیای آن است، تصریح کرد: تربیت معلم در حال تقویت است و تاکنون ۷۰۰ هزار متر مربع به فضای آن اضافه کرده‌ایم، برای احیای تربیت معلم نیازمند زمان هستیم.

وی با اعلام اینکه آموزش و پرورش وقتی کوچک شد که فضای آن را گرفتند و به جاهای دیگر دادند، اضافه کرد: این سیاست غلطی بود که تامین معلم را مقدم بر تعلیم معلم دانستند.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه هنرستان‌های مازندران از توازن خوبی برخوردارند اما تجهیزات مطلوبی ندارند و نیازمند توجه ویژه است، اظهار کرد: شورای آموزش و پرورش راهبردی است باید هنرستان‌های جوار تعبیه شود تا نیروهای ماهر تربیت شوند زیرا این دانش اموزان با مدرک دیپلم به شغل می‌رسند.

صحرایی به مولد سازی املاک آموزش و پرورش پرداخت و گفت: املاکی قابلیت مولدسازی دارد که دارای سند تک برگ باشد.

صحرایی افزود: اماکن هبه‌ای و خیری را نمی‌توانیم مول‌دسازی کنیم. در اجرای این طرح هزینه باید برای مدرسه‌سازی هزینه شود.

وی موضوع دیپلماسی آموزشی در مازندران را مهم و قابل توجه ارزیابی کرد و گفت: وقتی استاندار یک استان از این طرح حمایت می‌کند یک فرصت است؛ وزارتخانه هم پیگیر اجرای آن خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش به کمبود معلم در غرب مازندران  اشاره کرد و افزود: باید تربیت معلم در غرب مازندران تقویت شود.

صحرایی با بیان اینکه موسسات کنکوری تعیین کننده آینده فرزندان جامعه شده بودند، یادآور شد: هدف ما از تاثیر نمرات تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور احیای مدارس است.

وی با اعلام اینکه در آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مجمع خیرین مدرسه ساز مشارکت مطلوبی دارند، افزود: ۶۰ هزار میلیارد تومان به خیران بدهکار هستیم یعنی آنان سهم‌شان را در مدرسه سازی عملیاتی کردند ولی اموزش و پرورش سهمش را پرداخت نکرده است.

وزیر آموزش و پرورش با اعلام اینکه انباشت مشکلات در آموزش و پرورش بسیار زیاد است اما با حمایت دولت به مسیر و ریل  توسعه رسیدیم، یادآور شد: ۱۲۰ هزار مدرسه در کشور داریم و به طور متوسط روزی هشت کلاس در دو سال گذشته ساخته شده است.

وی با بیان اینکه اردوگاه دانش آموزی بادله مازندران باید نوسازی شود، گفت: ۷هزار و ۲۰۴ هکتار اردوگاه دانش اموزی در کشور داریم، پیش بینی برای نوسازی اردوگاه بادله ۳۵ میلیارد تومان است از این میزان ۱۰ میلیارد تومان را وزارت اموزش و پرورش و ۲۰میلیارد تومان اعتبار استانی برای اردوگاه بادله تخصیص می‌یابد.

صحرایی در ادامه از استاندار مازندران خواست تا شهرداری‌ها عوارض سه درصد را مستقیم به حساب اداره آموزش و پرورش واریز کنند و مکلف به ایجاد زیر ساخت مناسب برای دانش‌آموزان استثنایی شوند. همچنین زمین‌هایی که در اختیار آموزش و پرورش است برای مسکن ملی فرهنگیان استفاده شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید