مخبر با حمید نوری دیدار کرد - افق اقتصادی

مخبر با حمید نوری دیدار کرد - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۱۷ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-07
کد خبر: 261731 |
تاریخ انتشار : ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۳ |
88 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

سرپرست ریاست جمهوری با حمید نوری دیدار و گفت‌وگو کرد.

مخبر با حمید نوری دیدار کرد

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمد مخبر سرپرست ریاست جمهوری صبح امروز (دوشنبه) و همزمان با عید سعید قربان با حضور در منزل حمید نوری ایرانی بازداشت شده در سوئد، ضمن تبریک آزادی وی، تاکید کرد: شهیدان خدمت آیت‌الله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان پیگیری‌های بسیاری برای آزادی شما از زندان‌های سوئد داشتند و دستگاه دیپلماسی و نهادهای امنیتی با تکیه بر دیپلماسی عزتمندانه و مقتدرانه، توانستند کینه‌جویی بدخواهان نظام، منافقین و جریان شکست خورده ضد انقلاب را با شکست مواجه کنند.

وی با اشاره به تلاش‌ها و فعالیت‌های گسترده دشمنان ملت ایران و جریانات معاند برای محکومیت حمید نوری در این پرونده غیرحقوقی و تلاش برای اثبات اتهامات بی‌اساس علیه وی، افزود: عصبانیت و ناامیدی اردوگاه ضدانقلاب در چند روز اخیر در کنار صبر و مواضع درست شما، مایه عزت ملت ایران، خانواده و دوستداران‌تان شد.

همچنین در این دیدار حمید نوری با قدردانی از تلاش‌های دولت سیزدهم به ویژه وزیر خارجه فقید در روند آزادی وی از زندان‌های سوئد، توضیحاتی از چگونگی اسارت و دوران حبس خود در زندان‌های این کشور به سرپرست ریاست جمهوری ارائه کرد.

نوری با بیان اینکه اطلاع از شهادت آیت‌الله رئیسی و دکتر امیرعبداللهیان از تلخ‌ترین حوادث دوران زندان بود، افزود: غربی‌ها فقط در شعار خود را مدافع حقوق بشر نشان می‌دهند، اما در عمل هیچ پایبندی به این امور ندارند و در دوران زندان از تامین حداقل درخواست‌های من از جمله قرآن و ادعیه اجتناب کردند.

 
به گزارش تسنیم، حمید نوری در سال ۱۳۹۸ با تلاش منافقین در جریان سفر شخصی‌اش به سوئد بازداشت شد و تحت شرایط سخت قرار گرفت و از حقوق اولیه‌ی انسانی و یک زندانی محروم بود. با تلاش دستگاه دیپلماسی و هم‌چنین سایر نهادها ۲۶ خردادماه امسال آزاد و به کشورمان بازگشت.
 
بر اساس این گزارش، حمید نوری دهه ۱۳۶۰ کارمند سازمان زندان‌ها بود و از ابتدای دهه ۱۳۷۰ با استعفا از محل کار خود به شغل آزاد پرداخت. وی در آبان سال ۱۳۹۸ برای دومین بار در یک سفر شخصی به سوئد رفت که در بدو ورود به این کشور از سوی پلیس دستگیر و در ادامه به دلیل شکایت واهی اعضای گروهک تروریستی منافقین دادگاهی شد. دادگاه بدوی در سال ۱۴۰۱ حکم به حبس ابد حمید نوری داد که وی به آن اعتراض کرد. دادگاه تجدید نظر هم سال قبل حکم دادگاه بدوی را تأیید کرد.

حمید نوری در مدت بیش از ۴ سال زندانی بودن در سوئد، سخت‌ترین شرایط را سپری و تحمل کرد. عدم دسترسی به حقوق اولیه انسانی و حقوق زندانی همچون معاینه نشدن از سوی پزشک متخصص چشم، محدود بودن ملاقات‌های حضوری و تماس‌های تلفنی با خانواده، عدم اطلاع‌رسانی از وضعیت وی به اعضای خانواده در برهه‌های مختلف، گذراندن تقریباً ۴ سال از مدت زمان محکومیت ناعادلانه در سلول انفرادی بدون در اختیار داشتن وسایل ارتباط جمعی، جاسوسی پلیس از وی، عدم دسترسی به وکیل، یکطرفه‌ بودن روند دادرسی (بازپرسی تا دادگاه) و … از جمله بی‌عدالتی‌هایی بود که در حق حمید نوری روا داده شد.

قوه قضاییه، ستاد حقوق بشر و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران بارها تحمیل شرایط ضدحقوق بشری به حمید نوری از سوی سیستم قضایی و دولت سوئد را مورد انتقاد قرار دادند و تلاش‌های قضایی و دیپلماتیک متعددی برای رهایی حمید نوری از زندان تحمیلی به کار بردند.

رفتار ضدبشری سیستم قضایی و انتظامی سوئد تا آنجا بود که نوروز امسال مجید نوری، فرزند حمید نوری که برای ملاقات با پدرش به سوئد رفته بود، به بهانه سلفی گرفتن از خود بازداشت، دادگاهی و سه روز در سلول انفرادی نگهداری شد و در نهایت بدون آنکه بتواند پدرش را ببیند، به ایران بازگشت.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید