ایمن‌سازی و رفع خطر بازار پاچنار و بهسازی میدان سید اسماعیل - افق اقتصادی

ایمن‌سازی و رفع خطر بازار پاچنار و بهسازی میدان سید اسماعیل - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 313690 |
تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳ |
25 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

اکوایران :اعضای کمیسیون برنامه‌ و بودجه شورای شهر تهران با حضور در منطقه ۱۲ در جریان آخرین وضعیت پروژه‌های توسعه محلی منطقه قرار گرفتند.

ایمن‌سازی و رفع خطر بازار پاچنار و بهسازی میدان سید اسماعیل

محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه، میثم مظفر رئیس کمیته بودجه و احمد صادقی رئیس کمیته شفافیت و هوشمندسازی شورای شهر تهران، وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۱۲ و سایر مدیران در قالب اجرای طرح رصد ۳ از پروژه‌های توسعه محلی منطقه بازدید کرده و در جریان آخرین وضعیت پروژه‌های کوچک مقیاس در منطقه ۱۲ قرار گرفتند.

بازدید از پروژه احداث مجموعه ورزشی امامزاده یحیی، اولین پروژه‌ای بود که توسط اعضای کمیسیون برنامه و بودجه در ساعات اولیه صبح مورد بازدید قرار گرفت. همچنین در ادامه از بازسازی میدان سیداسماعیل بازدید کرده و آخرین وضعیت اجرای این پروژه را بررسی کردند.

اعضای شورای شهر تهران همچنین در جریان اجرای پروژه نهرسازی میدان محمدیه که در راستای جمع آوری آبهای سطحی قرار است احداث شود، قرار گرفتند و در ادامه این بازدید از منطقه، پروژه ایمن‌سازی بازار پاچنار و پروژه مرمت عمارت معبرالممالک از دیگر پروژه‌هایی بود که اعضای کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران از آن دیدن کردند.

میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران، در جلسه نشست بررسی مطالبات شهروندان، نخبگان و معتمدین محلات در ساختمان شهرداری منطقه ۱۲ حضور یافته و ضمن کنترل پیشرفت فیزیکی محلی در سال جاری پیشنهادات شهروندان و مدعوین را جهت تبدیل به پروژه شدن محلات منطقه مورد بحث و بررسی قرار داد.

وی با اشاره به ابعاد تاریخی، فرهنگی و اقتصادی منطقه ۱۲ به‌عنوان یکی از مهمترین و راهبردی‌ترین مناطق شهر تهران گفت: بر اساس این درجه از اهمیت، بودجه این منطقه از ۴۴۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ با توجه ویژه کمیسیون برنامه بودجه به ۱۲۳۶ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافت که رشدی ۳ برابری را نشان می‌دهد.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: در زمینه بودجه مصوب تملک دارایی سرمایه‌ای که مشتمل بر پروژه‌های احداثی اثرگذار است، شاهد جهش ۶ برابری بودجه این در منطقه هستیم و این عدد از ۲۱۳ میلیارد تومان بودجه مصوب سال ۱۴۹۰ به ۱۱۵۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه تلاش برای ارتقاء وضعیت منطقه ۱۲ در جنبه‌های مختلفی صورت گرفته است، افزود: برای افزایش رفاه ساکنان منطقه مرمت و تعویض ۷ زمین چمن مصنوعی در سطح منطقه، مرمت و احداث ۱۶۲چشمه سرویس بهداشتی و همچنین بازسازی ۵ سرای محله در منطقه ۱۲، نیز در دستور کار قرار گرفت و اجرایی شد.

مظفر با اشاره به ماهیت منطقه ۱۲ در قابلیت جاذبه سفر بودن و جذب شهروندان سایر مناطق دیگر به دلیل وجود بازار بزرگ تهران، مراکز تاریخی، مراکز فرهنگی و مجموعه‌های قضایی بر لزوم ارتقا کالبدی و زیست ‌پذیری منطقه تأکید کرد و افزود: طی سه سال گذشته، عملیات مرمت و بهسازی آسفالت معابر مبتنی بر نیازهایی که در طرح رصد مورد مطالبه شهروندان بود به میزان ۱۴۵ هزار و ۷۲۵ متر مربع، معادل ۱۳۰ هزار تن در سطح محلات منطقه اجرا شد.

وی در تشریح دیگر اقدامات برای بهبود وضعیت منطقه ۱۲، اظهار داشت: مرمت و بهسازی جدول و کانیو به میزان ۳۳ کیلومتر مبتنی بر نیاز محلات، پیاده‌روسازی به میزان ۶۰ هزار متر مربع، بهسازی شبکه جمع آوری آب‌های سطحی به میزان ۵۵ کیلومتر و همچنین اصلاح هندسی ۱۱۵۹ متر مربع در سطح معابر این منطقه، از جمله اقدامات انجام شده برای افزایش کیفیت زندگی در این منطقه است.

مظفر همچنین از پیشرفت فیزیکی ۱۰۰ درصدی ۱۶۹ پروژه تملک دارایی سرمایه‌ای مستمر در منطقه ۱۲ با صرف اعتباری معادل ۳۰۸ میلیارد تومان طی سه سال اخیر خبر داد و افزود: همچنین با صرف اعتبار ۴۹۸ میلیارد تومان، ۷۵ درصد پروژه‌های تملک دارایی سرمایه‌ای غیرمستمر (احداثی) منطقه ۱۲، در سال خاتمه پیدا کرده است.

وی در ادامه به پروژه‌های مهم بازدید شده در طرح رصد ۳ در منطقه ۱۲ اشاره کرد و گفت: یکی از ویژگی‌های طرح رصد، توجه ویژه به برنامه‌ریزی هدفمند مبتنی بر نیازهای محلات و توجه به مختصات هر  محله از منظر جغرافیای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی است؛ بر همین اساس پروژه‌ها به گونه‌ای در طرح رصد طراحی و در اولویت اجرا قرار می‌گیرند که نیازهای اصلی محلات و منطقه را شامل شوند.

بنابراین گزارش، پروژه‌های مهمی که در طرح رصد ۳ مورد بازدید اعضای کمیسیون برنامه و بودجه قرار گرفت، پروژه احداث مجموعه ورزشی امام‌زاده یحیی بود که از سال ۹۵ آغاز و متاسفانه در اواخر دهه ۹۰ به دلیل کمبود اعتبار به مدت ۲ سال تعطیل شد؛ اما در سال ۱۴۰۱ در این دوره مدیریت شهری مجدد فعال شد؛ این پروژه مهم اکنون دارای ۶۱ درصد پیشرفت داشته و بودجه سال جاری به میزان ۳۶ میلیارد تومان برای آن اعتبار در نظر گرفته شده است، این پروژه در فاز اول خود شامل استخر، ورزش‌های آبی و سالن توپی خواهد بود.

مظفر یکی از ضرورت‌های جدی این منطقه را بهسازی شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی عنوان کرد و افزود: با توجه به درک جدی از مشکل مذکور، اجرای این مهم از سال ۱۴۰۱ در دستور کار قرار گرفت و بخش بسیار وسیعی از معضل آبگرفتگی معابر در سطح محلات منطقه مرتفع شد.

یکی دیگر از پروژه‌هایی که مورد بازدید اعضای کمیسیون برنامه و بودجه قرار گرفت، احداث و بهسازی کانال جمع‌آوری آب‌های سطحی خیابان فردوسی که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده عنوان کرد و ادامه داد: این پروژه اکنون دارای پیشرفت فیزیکی ۵۹ درصدی است که با اجرای این طرح‌ها مشکلات آب‌های سطحی در این منطقه به طور قابل توجهی رفع می‌شود.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر تهران توجه به فرهنگ و هویت تاریخی منطقه ۱۲ را نیز یادآور شد و گفت: در این راستا پروژه مرمت و بازسازی عمارت تاریخی معیرالممالک در حال اجرا است و اکنون دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و در سال جاری اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان اعتبار به آن اختصاص یافته و گام مهمی برای حوزه گردشگری در منطقه ۱۲ محسوب می‌شود.

مظفر، پروژه ایمن‌سازی و رفع خطر بازار پاچنار و بهسازی میدان سید اسماعیل را نیز از جمله پروژه‌های مهمی عنوان کرد که در طرح رصد ۳، در منطقه ۱۲ مورد بازدید و از روند پیشرفت آن نظارت میدانی داشتند.

رئیس کمیته بودجه شورای شهر با تأکید بر اینکه منطقه ۱۲ به دلیل موقعیت ویژه خود، به شکلی است که جاذبه سفر برای شهروندان کثیری از شهر تهران است، تأکید کرد: منطقه ۱۲ موقعیت ویژه‌ای دارد که برای سایر شهروندان تهرانی یک مرکز جاذبه‌ سفر و مراجعه بوده و علی‌رغم اینکه جمعیت این منطقه در آمار ۲۵۰ هزار نفر ذکر شده لیکن روزانه چندین برابر جمعیت خود از شهروندان دیگر میزبانی می‌کند.

وی ادامه داد: بر همین اساس باید توجه داشت که در واقع اجرای پروژه‌های عمرانی، اقتصادی، فرهنگی و تفریحی در این منطقه، نه تنها خدمت به ساکنان این منطقه بلکه به نوعی خدمت به تمامی شهروندان تهرانی است.

بر اساس گزارش دفتر این عضو شورای شهر تهران، در ادامه این جلسه نیز نخبگان، شهروندان و صاحب‌نظران منطقه ۱۲ به بیان دیدگاه‌ها، پیشنهادات و مطالبات خود و مسائل محلات این منطقه پرداختند.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید